Täyden palvelun autokorjaamo

Huollamme ja korjaamme asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti kaikki moottoriajoneuvot sekä pienkoneet.

Määräaikaishuolto- ja korjauspalvelut
Pikahuolto
Nelipyöräsuuntaukset

Renkaiden vaihto / tasapainotus / Kausisäilytys
Pakokaasutesti
Diagnostiikka
Alusta-/ jarrutyöt
Ilmastointihuollot
Sijaisauto
Nouto ja vienti
Katsastuspalvelut
Auton pesut ja vahaukset
Vauriokorjaamo ja vakuutusyhtiötyöt

Boschin kehittyneellä testaustekniikalla diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastukset kaikkiin merkkeihin ja malleihin.

Rengasmyynti

Rengasmyynti on meillä kovassa kasvussa. Meiltä laadukkaat, kestävät renkaat.  Asennamme ja tasapainoitamme renkaat. Myös talvirenkaiden vaihto ja asennus. Seuraa ilmoituksiamme!

Tervetuloa täyden palvelun taloon, jossa palvelemme asiakkaitamme aina joustavasti ja positiivisella asenteella.

Kuulumme valtakunnalliseen Fixus korjaamo- ja varaosaketjuun

Renkaat

Valikoimastamme löydät useita laadukkaita rengasmerkkejä. Myymämme uudet renkaat sekä uusiorenkaat saavat vähintään vuoden takuun kilpailukykyisillä hinnoilla.

Meiltä myös Rengas-online asennuspalvelu! Kysy lisää!

Rengashotelli

Rengashotellin kausisäilytys ja renkaidenvaihto tehdään henkilöautoille hintaan 55 €/ kausi ja Pakettiautoille ja maastureille hintaan 60 €.

Määräaikaishuollot - Vikadiagnostiikka - Ilmastointihuollot - Jakopäänhihnan vaihdot - Jarruremontit - Pakoputken vaihdot - Öljyn vaihdot - Hitsaukset - Rengastyöt - Renkaiden tasapainoitukset - Rengasmyynti - Iskarien vaihdot - 4-pyöräsuuntaukset uusilla laitteilla - Kaikki moottori-, kytkin- ja vaihteistohuollot ja -korjaukset - Katsastuskunnostukset - Määräaikaishuollot - Pakokaasutestit - Pienimuotoiset kolarikorjaukset ja maalaukset (myös vakuutusyhtiön laskuun) - Katsastuspalvelut